BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

#voetbal - GOMOS 2 heeft zich woensdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi. De ploeg van trainer Bert Speelman moest voor een paar minuten afreizen naar Bedum en verdedigde met succes de 1-2 voorsprong.

Twee weken geleden werd de wedstrijd tegen Bedum 2 drie minuten voor tijd gestaakt na een ernstige hoofdblesssure van doelman Justin Oosterman. Woensdagavond werd de wedstrijd dus uitgespeeld. Er waren nog drie minuten te spelen, plus drie minuten blessuretijd. Bedum 2 ging zoals verwacht in de aanval en kreeg nog drie corners. Inval-doelman Marc Klaassens moest nog één keer redding brengen. Zo bleef het uiteindelijk bij 1-2.
Tegenstander in de kwartfinale is FC Lewenborg 2. GOMOS 2 speelt dan op een nader te bepalen datum een uitwedstrijd in Groningen.

Opstelling: Marc Klaassens, Gijs Baving, Franco Krul, Martijn Bosman, Teun Vermeer, Youri Visser, Andre Bakering, Dennis van der Heide, Edwin Rozenveld, Jan Jort van Burgsteden (Jesse Hilverda/89), Michel Darmeveil.