U wilt zelfstandig en prettig wonen, in een omgeving waar u zich veilig en vertrouwd voelt, met de juiste service en zorg binnen handbereik. Bij Zorggroep Drenthe kan dat. Of u nu in uw eigen huis woont of in een van onze woonzorgcentra, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

U kunt bij ons terecht voor verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, tijdelijke zorg en thuiszorg. Daarnaast bieden we verschillende services die het leven comfortabeler maken.

Thuis
Woont u in uw eigen huis, dan kunt u ons inschakelen voor klussen in en om het huis of voor het bezorgen van de (warme)maaltijd. Ook kunnen wij uw personenalarmering regelen, zodat er direct hulp komt als het nodig is en u zich veilig voelt. Heeft u meer zorg nodig, dan schakelt u ons thuiszorgteam in.

Woonzorglocaties
Als het met onze hulp en ondersteuning niet meer lukt om zelfstandig te wonen, dan kunt u terecht in een van onze woonzorgcentra. Voor mensen die daarnaast intensieve (medische) zorg nodig hebben, biedt Zorggroep Drenthe verpleeghuiszorg.

Warm en huiselijk
In onze woonzorglocaties heeft u alle zorg en verpleging bij de hand. Maar Zorggroep Drenthe doet meer om u een thuisgevoel te geven. Onze locaties hebben onder andere een winkeltje, kapsalon, restaurant, pedicure en bruin café. De sfeer is warm en huiselijk. U kunt thuis eten of in het restaurant, alleen of samen met uw buren, familie of vrienden. We organiseren allerlei activiteiten, van uitstapjes tot samen koken en schilderles.

Mooi wonen, hoog welzijn, minder zorg
Wij geloven er in dat als u mooi en prettig woont en uw welzijn hoog is, u minder zorg nodig heeft. Daarom bieden wij mooie en ruime appartementen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg dichtbij. Daarnaast doen wij ons best om verschillende activiteiten te organiseren en dat u gezelschap vindt. U kunt met ons op reis, maar ook een theatervoorstelling bezoeken in ons eigen theater Mozaiek.

Locaties
Zorggroep Drenthe biedt binnen haar locaties verzorgingshuiszorg, tijdelijk verblijf en verpleeghuiszorg. Ook verhuren wij appartementen met zorg dichtbij, zodat u goed voorbereid bent op de toekomst. De locaties zijn gelegen in Noord- en Midden Drenthe. Ze liggen centraal en in de buurt van de winkels. We hebben onze locaties warm en sfeervol ingericht en doen er alles aan om u zich thuis te laten voelen!

Ga voor meer informatie naar www.zorggroepdrenthe.nl