Roden - Doe jij mee aan Scoor een Boek!? Dan hebben we voor jou een leuke activiteit in Bibliotheek Roden.
Op vrijdag 29 maart kan je in Bibliotheek Roden een echt bewegende robotvoetballer maken, deze robot kan je het rugnummer van je favoriete voetballer geven. Er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar dus geef je op.

We starten op 3 verschillende momenten, om 14.00, 15.00 en de laatste groep om 16.00. Wil je meedoen? Geef je dan op door langs te komen in de bibliotheek of mail naar info@bibliotheekroden.nl of bel naar 088-0128245. Geef je naam en contactgegevens door en laat weten op welk tijdstip je komt. Maar let op, Vol=Vol! Deze activiteit is gratis en een lidmaatschap van de Bibliotheek is niet verplicht.

Doe je ook mee met de thuiseditie van Scoor een Boek!? Voer de opdrachten van de poster uit en laat dit zien in Bibliotheek Roden en ontvang een extra sticker en een leuk presentje.

Bibliotheken Noordenveld en FC Groningen werken samen met de actie Scoor een Boek! om het plezier in lezen te vergroten. De leerlingen van groep 5 en 6 gaan binnen 10 weken zoveel mogelijk boeken lezen en scoren hiermee stickers. Tijdens het fluitsignaal op 17 mei wordt bekend gemaakt hoeveel boeken er zijn gelezen en welke school de meeste boeken heeft gescoord!