Roden - Dinsdagochtend ging om 8.00 uur de fietscampagne rij2op5 van start met een feestelijk ontbijt bij Bike Life. Ook wethouder Alex Wekema, groot fietsliefhebber, was bij de start aanwezig.

Met de rij2op5 E-bikeproef kunnen forenzen en iedereen met interesse om met de fiets naar het werk te reizen twee weken gratis een E-bike of speed pedelec uitproberen. Er staat twee pools met drie E-bikes en twee spedelecs voor je klaar bij onder ander fietsendealer Stuurwold fietsspecialisten in Roden aan de Nieuweweg 26A.
Je haalt de E-bike af op een dinsdag tussen 16 en 17.30 uur.
Je brengt de E-bike terug na 2 weken op dinsdag tussen 9 en 10 uur.
Na afloop van de E-bikeproef ontvang je een korte vragenlijst over jouw ervaring met de E-bikeproef. Na aanmelding bij de rij2op5 E-bikeproef ben je tevens deelnemer aan de rij2op5 campagne. Guus, de fietscoach bij rij2op5 stuurt je na aanmelding regelmatig inspiratiemails met fietstips en frisse fietsacties totdat de rij2op5 actie is afgelopen. Heb je interesse in de aanschaf van een E-bike? Vraag naar het aanbod bij de deelnemende fietsendealers! De elektrische fiets geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en over hellingen heen. Je arriveert zonder zweten op je werk. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets minimaal twee werkdagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.


De rij2op5 campagne wordt mede mogelijk gemaakt door Stuurwold fietsspecialisten , Bike Life Roden, Kop van Drenthe Op Fietse en de gemeente Noordenveld.

Het reserveren van een E-bike of speed pedelec kan via:
www.rij2op5.nl/kopvandrentheopfietse

Foto's© Roel Lubbers