RODEN - Wij zijn van dansteam A-Typical van Fitnesscentrum Roden en wij gaan dit jaar naar het EK UDO in Veldhoven. We draaien een goed seizoen en zijn in de kwalificatiewedstrijden van UDO die we hebben gedaan in Assen, Leek en Utrecht in de prijzen gevallen! Momenteel staan we zesde van de 28 teams in de ranking. Deze ranking moet nog worden aangepast na de voorronde van gisteren in Utrecht waar wij op de 3e plaats zijn geëindigd van de 12 teams. 14 april doen wij ook nog mee aan het NK UDO.

Het EK vindt plaats op 10, 11 en 12 mei in Veldhoven. Omdat het EK best we een prijskaartje aan zich heeft hangen, zamelen wij geld in door middel van donaties, lege flessen inzamelen en een bingo.

Wij hebben een bingo georganiseerd op 5 april in Café de Kastelein om 19.30 uur. De kosten om mee te doen bedragen €3 voor een bingokaart en €5 voor twee bingokaarten. Mensen kunnen zich opgeven via lisannehughan@gmail.com.

Daarnaast kunnen mensen voor meer informatie kijken op onze Facebook pagina of ons een berichtje sturen via onze Facebook pagina www.facebook.com/atypicalfcr die vermeld staat op onze poster.