Vraag je je soms ook af welke reiniging het beste bij je huid past? En of je überhaupt moet reinigen? Dus hier wat informatie voor je. Dan weet je zeker wat je het beste kunt doen.

Onze huid is een stofwisselingsorgaan. Dat betekent dat wij zweten, talg produceren en er zuurstofuitwisseling plaatsvindt. Bovendien gaat stof en vuil op onze huid liggen gedurende de dag. Dit alles moet je zacht en gronding reinigen. Anders heb je geen kans op een mooie huid. Ik weet uit ervaring dat het reinigen van onze huid voor vele mensen een obstakel is en niet graag wordt gedaan om verschillende redenen. Meestal gaat het om tijdsgebrek of om geld te willen besparen. Bovendien denken veel mensen dat water voldoende is. Weet dat als je je huid niet goed reinigt je geen kans hebt op huidverbetering. Ook al heb je één van de hoogwaardigste crèmes gekocht. Geloof mij, je huid wordt NIET beter! Waar moet het product immers ook naar toe? Als vuil, talg, zweet en zuren op de huid liggen dan kun je geen producten naar binnen brengen. Water alleen is niet voldoende omdat het geen vetten kan oplossen. Ook héél goedkope reinigingsproducten zijn niet de oplossing omdat ze gewoonweg de huid niet optimaal kunnen voorbereiden en openen.

Dus bespaar niet op één van de belangrijkste producten namelijk jouw huidreiniger.
Een goede reiniging kopen is een goede investering in jezelf! Heb je nog vragen of heb je nog advies nodig, neem dan gerust contact op.
Ik verheug mij op jouw bezoek. T 06 15 61 97 21.
Veel reinigingsplezier! Stralend jezelf zijn met een gezonde huid, dat is mijn missie.
Claudia