Roden - Maandag 4 maart 2019 is er in samenwerking met de desbetreffende bouwbedrijf, wijkvereniging Middenveld en de gemeente Noordenveld een inloopavond georganiseerd voor het project Vandervelde in Roden. De bijeenkomst was georganiseerd voor buurtbewoners, leden van de wijkvereniging en belangstellenden. De opkomst was hoog en mensen reageerden enthousiast op de plannen. Ook is de website www.vandervelderoden.nl sindsdien online.

Op de Boskamp-locatie in Roden is ruimte voor de bouw van 22 levensloopbestendige woningen. Het betreft hier zogenaamde ‘nul op de meter’ woningen. Het nieuwbouwproject VANDERVELDE bestaat uit rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn niet alleen geschikt voor mensen die levensloopbestendig willen wonen, het zijn ook ideale woningen voor (jonge) gezinnen of mensen die de (mantel)zorg hebben voor een familielid. Wilt u een extra brede woonkamer, een uitbouw aan de achterzijde of wonen en werken onder één dak? Ook dat is mogelijk, de woning zijn namelijk vrij in te delen.

Hebt u interesse in een van de woningen? Op www.vandervelderoden.nl kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde. Naar verwachting vindt de officiële start verkoop plaats in het derde kwartaal van 2019, waarna in het eerste kwartaal van 2020 Nijhuis start met bouwen van de woningen.