Vastgezet Bericht.

ditisRODEN.nl krijgt nieuwe eigenaar...

Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Het bekeravontuur van de volleybalheren van Rovoc blijft doorgaan. Begin december werd de 1/8 finale tegen S.V.M. uit Marknesse gewonnen, nu stond de uitwedstrijd tegen S.V. Urk op het programma. Afgelopen donderdag reisden de mannen met z'n achten richting het voormalige eiland om de kwartfinalewedstrijd te spelen.  Voor de bekerwedstrijd had Bosch Car Service H. van Bergen voor de tweede keer een mooie bus ter beschikking gesteld. Met een heel team in één bus, erg gezellig en ook nog eens duurzaam!

Het eerste herenteam uit Roden begon in Urk goed aan de wedstrijd. Met verzorgd eigen spel werd de tegenstander meteen onder druk gezet. Het kwaliteitsverschil was duidelijk, maar Urk gaf in het tweede deel van de eerste set niet op. De ploeg kwam stug dichterbij, maar Rovoc trok de laatste punten naar zich toe: 19-25 voor de ploeg uit Roden. Rovoc gaf in de tweede set Urk geen enkele kans om de set te winnen. De Urker ploeg ging zelf ook slordig met geboden kansen om en het verloor dus afgetekend: 10-25. Rovoc speelde ook de derde set degelijk en overtuigend, zonder groots te spelen. Er werd goed geserveerd zodat Urk meteen onder druk stond. Rovoc liet zich niet meeslepen in het soms erg rommelige spel van de Urkers en won de derde set met 17-25.

De mannen van Rovoc Heren 1 konden met de 3-0 overwinning de terugreis met een goed gevoel maken.
De andere kwartfinales worden later gespeeld, de tegenstander in de halve finale van de Rodenaren is dus nog niet bekend.