Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

GOMOS heeft zondagmiddag opnieuw gewonnen in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering won met 0-3 bij Nieuw Buinen.

Na overwinningen op SC Stadspark en SWZ Boso Sneek speelde GOMOS een slechte wedstrijd in Nieuw Buinen. Desondanks kregen de Norgers een aantal kansen. Ook thuisploeg Nieuw Buinen werd een aantal keren gevaarlijk. Echter vielen er geen doelpunten voor de rust.

In de tweede helft stond de wedstrijd binnen tien minuten op zijn kop. Nieuw Buinen moest verder met negen man na twee directe rode kaarten. Twintig minuten voor tijd kwam GOMOS dan eindelijk op voorsprong. Invaller Jelle Smilda breedte de ban voor GOMOS. Een aantal minuten later stond het al 0-3. Aanvoerder Guido Koolen maakte de 0-2 en Jelle Smilda zette met zijn tweede treffer van de middag de 0-3 eindstand op het scorebord.

Door de overwinning staat GOMOS op een knappe zesde plaats. Komende zondag 24 februari speelt GOMOS opnieuw een uitwedstrijd. De wedstrijd in en tegen Bergum begint om 14.00 uur.