Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

In het Friese Noordwolde en op een slecht veld vond de tweede competitiewedstrijd van de vv Roden in 2019 plaats. In het begin van de wedstrijd was al duidelijk te zien dat de thuisploeg Olyphia tevreden was met een puntje.

Roden had zeker in de eerste helft moeite met deze verdedigende instelling van de Friezen, ook omdat Roden slordig speelde en vaak de makkelijk te verdedigen lange bal hanteerde. Vlak voor rust vond Roden dan toch een gaatje in de defensie van Olyphia. Uit een vrije bal van Nick ter Arkel scoorde Guido Bos de 1-0.

In de tweede helft kroop Olyphia iets meer uit zijn verdedigende schulp, waardoor Roden wat meer ruimte in de aanval kreeg. Uiteindelijk viel dan ook in de 69e
minuut de verdiende 2-0 door Enrico Wardenier. En omdat Olyphia conditioneel wat problemen kreeg, kon Roden de wedstrijd daarna redelijk eenvoudig uitspelen, waarbij Robin van der Tuin in de 78e minuut nog de kers op de taart plaatste door de 3-0 scoren.

Roden behield door deze overwinning de koppositie in de 2e klasse K. Volgende week zondag 24 februari staat wederom een uitwedstrijd op het programma en wel in