LEEK - Vrijdag avond 22 februari 19.30 -21.00 Na een succesvolle samenwerking tijdens de Lichtjesdag in Midwolde en een geslaagd Kerstoptreden in de kerk van Tolbert, laat Testify weer van zich horen. Interkerkelijk koor Testify organiseert een open repetitie avond, met daarin verrassende elementen. Een avond waarop Testify zich van verschillende kanten zal laten zien.

Testify repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in De Hoeksteen in Leek. Het koor staat onder leiding van Gerard van Beijeren, onze kritische, humoristische betrokken, maar zeer muzikaal begaafde dirigent. Wij zingen doorgaans moderne, religieuze muziek, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden en hopen tijdens de open repetitie mensen kennis te laten maken met Testify. Kom kijken luisteren en meezingen.
Wanneer: vrijdag 22 februari
Hoe laat: 19.30 tot 21.00
Waar: Nienoordkapel (Witte kerkje op De Dam) in centrum Leek


Bent u nu al enthousiast neem dan snel contact op met nfo@testify.nl. U bent van harte welkom! Er is geen drempel, want iedereen die wil zingen is welkom. We beginnen altijd met wat avonden op proef, zodat u echt kan ervaren of u het leuk vindt. Voor meer informatie over Testify kunt u naar de website www.testify-leek.nl