PEIZE - EPTE therapie is effectief bij oa: hielspoor, tenniselleboog, jumpers knee, schouderklachten en achillespeesklachten. Fysiotherapie Beuzenberg met locaties in Peize en Groningen blijft zich innoveren op het gebied van onderzoek en behandeling.

Wat is EPTE Therapie?
EPTE is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Tijdens een EPTE behandeling zal een gecertificeerde fysiotherapeut van Fysiotherapie Beuzenberg gebruik maken van echografie. Onder geleide van echografie (waarop u live mee kunt kijken!) wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. De naald is vergelijkbaar met de naald die gebruikt wordt bij dry needling. Deze naald zal stroom geleiden precies in het gebied van de ontsteking of overbelasting. Door de nauwkeurige lokalisatie middels echografie en het rechtstreeks behandelen op de plek zijn de resultaten zeer goed.

Sinds een half jaar kunt u bij ons terecht voor EPTE therapie (echogeleide percutane electrolyse) Vaak zijn maar 4 tot 6 behandelingen nodig om van uw klacht af te komen.

Afspraak maken voor EPTE Therapie?
Ben je benieuwd of EPTE Therapie de oplossing voor je klachten is? Bel 050-5536659 of App 0615544791 met onze praktijk in Peize of Groningen
Lees meer op www.fysiotherapiebeuzenberg.nl/epte/