INGEZONDEN - Onlangs weer een aantal eenzijdige ongelukken op deze weg. De Maat is niet vol, hij is propvol! Wanneer gaat hier het eerste dodelijke slachtoffer vallen? Het is de hoogste tijd dat hier iets aan gedaan wordt.

Zelf heb ik hier op 12 september 2018 een eenzijdig ongeval gehad. Volgens de politie die ter plekke aanwezig was waren er olievlekken zichtbaar op het wegdek. ( blij dat ikzelf heelhuids uit de auto ben gekomen, niet gedacht hier foto’s van te maken).
Met andere woorden geen bewijs. Mijn auto was WA- verzekerd en is Total los verklaard. Dus…ik kan fluiten naar mijn centen.

Mensen die ook een bijzonder nare ervaring op deze weg hebben, of denken dat het wegdek niet in orde is vraag ik dan ook een reactie te plaatsen. Werk aan de weg Gemeente Noordenveld!!!

info@ditisroden.nl
Foto's archief DitisRoden.nl©

Reacties:

-Afgelopen maandag heb ik dat ongeval gehad en ben hier nog herstellende van, lichamelijk en geestelijk, herbeleef het nog steeds en begrijp niet hoe dit kon, geen te hoge snelheid en auto is op 21 dec voor de jaarlijkse keuring geweest. Ik realiseer me dat ik een engeltje op mijn schouder heb gehad maar er klopt hier iets niet op deze weg. Dit was een angstige ervaring die ik niemand toe wens. Ook mijn auto is Total löss verklaard en dit avontuur kost mij veel geld.... nu moet ik dankbaar zijn omdat ik er zo goed ben afgekomen maar dit was buiten mijn schuld en hoorde gelijk van hulpverleners dat op dat stuk regelmatig eenzijdige ongelukken voor komen en nee..... geen alcohol, appgedrag of verdovende middelen gebruikt, gewoon op weg naar mijn dochter en kleinkinderen waarvan ik op moment van crasch even dacht nooit meer te zien!

-Zelf stond ik een week of 2 geleden op de maatlanden plotseling dwars op de weg in gelijk de eerste flauwe bocht vanaf de rotonde met de leeksterweg . Nat wegdek , absoluut geen hoge snelheid en nog winterbanden ook. Ra ra Maar het mooiste komt nog een week of 2 daarvoor kwam mijn dochter met trillende knieën thuis laat haar nou precies hetzelfde zijn overkomen en ook nog in precies dezelfde flauwe bocht.
Voor mij staat het vast die weg deugt niet ook gezien wij niet de enige zijn die dit is overkomen. Spreek de beheerder van de weg op wanbeleid en schuld aan en laat die de schade ook maar even betalen. Ook de politie in Roden schijnt op de hoogte te zijn gezien van het sterk afwijkend aantal onverklaarbare ongelukken van deze weg.