RODEN - In tegenstelling tot andere berichtgeving, werd de laatste van de 47 units, vervoerd op maar liefst 25 vrachtauto’s door de firma BUKO uit Beverwijk, vrijdag tegen het middaguur geplaatst en wel achter het Sportcentrum “De Hullen” aan de CeintuurbaanZuid in het dorp van ons aller Ot en Sien.

Binnen was het inmiddels een drukte van jewelste. De verlichting moest worden aangebracht, een technische man was driftig in de weer de aansluitingen voor computers voor elkaar te maken, aan de brandbeveiliging werd de nodige aandacht besteed en op het dak werden denodige pijpjes en roosters gemonteerd.

Wethouder Alex Wekema hield een oogje in het zeil en wist te melden, dat de gehele operatie voorspoedig verloopt, zodat de leerlingen op 9 januari van de nieuwe school gebruik kunnen maken.

Het personeel van de firma BUKO uit Beverwijk was uitermate tevreden over de samenwerking met de gemeente Noordenveld en de gastvrijheid van het personeel van Sportcentrum “De Hullen”. Ook dat mag wel eens gezegd worden!

Tekst/foto's en film Roel Lubbers©