RODEN - Op vrijdag 14 december organiseert Interzorg De Hullen aan de Ceintuurbaan Zuid 21 in Roden een kerstmarkt van 13.00 tot 17.00 uur. Diverse standhouders bieden hier de meest uiteenlopende (hobby) artikelen, woondecoraties en andere mooie producten aan.

Traditioneel
Tijdens deze kerstmarkt mogen de traditionele lekkernijen, zoals de versgebakken ‘kniepertjes’ en heerlijke snert, natuurlijk niet ontbreken. Samen met de verschillende standhouders zorgen ze in De Hullen voor een gezellige, sfeervolle markt. Iedereen is van harte welkom!

Interzorg, dicht bij jezelf
Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten, met verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Interzorg Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. Om dat goed te kunnen doen, gaat Interzorg in gesprek met mensen: cliënten en hun naasten. Elkaar leren kennen, verwachtingen uitspreken, zoeken naar mogelijkheden, willen weten of de ondersteuning goed is. Maar ook zorgen voor een veilig en vertrouwd thuisgevoel, professionele en vernieuwende zorg bieden en van elke maaltijd een genietmoment maken. Het zijn enkele leidende principes die bij Interzorg hoog in het vaandel staan. Lees meer over Interzorg op www.interzorg.nl.