Roden - Woensdagochtend heeft Sinterklaas weer zijn jaarlijkse bezoek gebracht aan De Marke. Wat een geluk dat hij onderweg een brandweerauto tegen kwam, want op het dak van de school stond een grote letter. Met deze en eerder gevonden letters hebben de kinderen het woord “talent” gemaakt.

De pieten en de brandweermannen klommen met een ladder op het dak en vormden hier het juiste woord. Dit was een hele klus voor de onhandige pieten. De letters stonden op de kop, achterstevoren en op de verkeerde plekken. Gelukkig hebben de kinderen hierbij goed geholpen waardoor het uiteindelijk is gelukt. Wat een talent hebben de kinderen op De Marke toch!

In de klas hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 hun talent aan Sinterklaas laten zien. Sinterklaas was hier erg van onder de indruk en heeft voor elk kind een cadeau achter gelaten. In de groepen 5 t/m 8 hebben de leerlingen Sinterklaas goed geholpen met het maken van een gedicht en surprise voor elkaar. Op deze manier konden de kinderen hun talenten zo ook aan elkaar tonen.

Al met al was het een zeer geslaagde dag. Alle kinderen hebben volop genoten van de komst van de Sint en zijn pieten.