Nieuw-Roden - Zaterdag 1 december stond er een spannende wedstrijd gepland voor JO-13 van V.V. Nieuw-Roden. Bij winst konden ze kampioen worden, maar dat was nog een hele opgave, aangezien ze tegen de nr. 2 van de poule SJO Amacitia moesten aantreden. Deze hadden nog maar 1 wedstrijd verloren, wat bij onze jongens en meiden de nodige gezonde spanning opleverde. Om over de coach nog maar niet te spreken: Die had er slapeloze nachten van! Voor de teamspirit werd er 's ochtends eerst gezamenlijk ontbeten op de club (gesponsord door Bakker Bart en Albertema Fruithandel).

Toen de wedstrijd begon, stonden vele vaders, moeders en overige familieleden en vrienden langs de lijn om "hun kroost" aan te moedigen. Dit bleek hard nodig, want de tegenstander gaf niet op en dat resulteerde in een mooie, gelijkwaardige en (vooral voor het publiek enorm) spannende wedstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen met 4-3! Daarmee was JO-13 ongeslagen KAMPIOEN in de 2e klasse met een doelsaldo van 77 punten.

Dat verdient een feestje! Dus Pieten kwamen het veld op, de jongens kregen ranja en een patatje van de club, een mooie bekermedaille werd uitgereikt door de coach. Daarna kreeg elk teamlid nog een teamfoto in een lijstje en ook nog een nieuw t-shirt (gesponsord door Maten ICT en Partners), een lekkere taart met teamfoto (gesponsord door Fysiopraktijk Bart van Veenen) en nog een gezellig lawaaierige rondrit in een Kipper achter de tractor met de nodige spandoeken met treffende teksten erop (gesponsord door Barels Snijheesters).
Coach Alex en trainer Remon: BEDANKT.
Hoofdfoto Anne Takens
Tekst en foto's van hele blije ouders.