RODEN - Dit jaar is er wel een heel feestelijke Verkuno Salon. Het is al weer de twintigste jaarlijkse Salonexpositie op rij. Net als vroeger in Parijs zullen de kunstwerken ook hier de muren van boven tot onder bedekken.

Voor dit jaar belooft dit heel veel kunstwerken. Ook van nieuwe leden, van wie we het werk nu als toeschouwer kunnen gaan ontdekken. Verkuno heeft Annet Raben, Wilhelmina Zoutewelle, Trijntje Sporrel en Linda van Huffelen als vier nieuwe leden-kunstenaars mogen verwelkomen. Zij verrassen ons met technieken als glasfusion en inflatables in het werk van Linda van Huffelen, ze laten ons verdwalen in de kleurrijke patronen van Annet Raben en laten ons de zoektocht van Wilhelmina Zoutewelle.

Maar ook het volgen van het werk van reeds bekende leden-kunstenaars van Verkuno van-het-eerste-uur blijft verrassen of biedt ons een feest der herkenning.
Al met al kunnen we werken van 26 kunstenaars verwachten. Ieder presenteert meerdere werken. Het is de bedoeling dat er in de drie ruimtes van K38 steeds werk van alle deelnemers is te zien. Het wordt dus echt bomvol!
Komt allen kijken wat we ervan gemaakt hebben!

Salon XX, Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden, 8 t/m 30 december 2018.
Open van woensdag t/m zondag van 13.00 to 17.00 uur. (beide kerstdagen gesloten)
Entree € 2,- incl. een consumptie (tot 18 jaar en met Vriendenpas gratis)
ww.verkuno.nl www.kunstencentrumk38 nl
Foto 1: Annet Raben, Blue Ocean
Foto 2: Magda Balvers, Rondom het midden