Roden - Dé winkel voor zoetekauwen is natuurlijk Limburgia & Leonidas aan de Albertsbaan in Roden. Lekkere taarten en vlaaien, heerlijke Belgische bonbons, ambachtelijke macarons en fudge….Sint en de Pieten kunnen hier hun hart wel ophalen.
Voor Sinterklaas is er uiteraard ook een speciaal assortiment. Wat te denken van een Pepernotenvlaai? Voor 10-12 personen maar ook voor een kleiner gezelschap is er de 6-8 persoons vlaai. Of wat te denken van een Speculaaskruimelvlaaitje of de welbekende banketletter of -staaf?

Maar wist u dat ze ook een uitgebreid assortiment aan chocoladeletters hebben? Melk, wit, puur en zelfs de nieuwste chocoladesmaak Ruby, met of zonder likeur, luxe of wat eenvoudiger. En voor de kleine klantjes is er ook wat lekkere chocolade voor in de schoen te koop. Voor elke chocolade liefhebber zit er wel wat lekkers bij.

En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is er nog de ambachtelijke fudge die ook in een pepernotensmaak te verkrijgen is.

Maar Sinterklaas zou geen feest zijn zonder cadeautjes, dus krijgt u nu (t/m 8-12) bij aankoop van wat lekkers bij Limburgia & Leonidas ook een kraskaart cadeau waarmee u gegarandeerd prijs heeft. Van een vlaaipunt tot een luxe chocolade-taart, het valt allemaal te winnen!

Dus: voor wie een zoetekauw is, valt er bij Limburgia & Leonidas een boel lekkers te krijgen (en te kopen).