RODEN - Zondag 25 november tijdens de literaire-middag “8x Peter van der Velde” is het eerste exemplaar van de speciale “Peter van der Velde editie” van het Drents Literair Tiedschrift" ROET, overhandigd aan mw. Alke van der Velde.
In deze speciale Peter van der Velde editie, zijn naast gedichten van Peter van der Velde ook gedichten van collega’s te lezen. Bijzonder is, dat er vele kunstwerken die nu in de expositie ‘in WOORD en BEELD’ te zien zijn, zijn afgedrukt in deze speciale editie van ROET. ROET is nu te koop in K38.

Derdejaars leerlingen van de Ronerborg hebben samen met fotograaf Alfred Oosterman en Kim Taminiau, prachtige foto’s gemaakt, geïnspireerd op het werk van Peter van der Velde. Deze worden tentoongesteld in de bovengalerie van K38. De opening van deze jeugdexpositie op dinsdag 27 november, geeft wederom een prachtige en nieuwe dimensie aan ons Kunstencentrum K38, in samenwerking met WIN en de Gemeente Noordenveld. Komt u vooral kijken!

De expositie ‘in WOORD en BEELD’ is te bezichtigen t/m 2 december.
Overige informatie zie onze website.
Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl

Foto 1: Uitnodiging Expositie Jeugd in bovengalerie – ontwerp door Kuneke Jansma
Foto 2: ROET exemplaar tijdschrift –foto door Monique Stienstra