Vastgezet Bericht.

BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Roden - In een rechtstreeks duel met naaste concurrent RWF wist ONR als beste uit de strijd te komen. Op sportpark Oranje noteren de oranjehemden een 3-1 overwinning.

De eerste helft waren beide ploegen zoekende naar de juiste speelwijze. In een stroeve eerste helft hadden beide ploegen schijnbaar last van de zenuwen. Veel kansen zagen de toeschouwers dan ook niet. Wel zag het publiek Sjoerd Hoek al in de 33e minuut naar de kant vertrekken. Hij werd het slachtoffer van het enige wapenfeit van RWF; schoppen en zagen. Frank Langeveld kwam voor Hoek in de ploeg.

In de rust werd Rik Venema vervangen door Yorrit Kalfsbeek.

In de tweede helft ontbrandde de wedstrijd pas echt. ONR Zag de gasten uit Friesche palen op voorsprong komen. Hierop besloot ONR gas bij te geven. Dit resulteerde in golf aan aanvallen. De gelijkmaker kwam op naam van Frank Langeveld. Erik Kloosterman legde de bal panklaar op het hoofd van de clubtopscoorder, voor wie het een koud kunstje was om deze pass te verzilveren.
De voorsprong liet niet lang op zich wachten. Het was Richie Kiel die de doelman kansloos liet met een schot van afstand. Alsof het nog niet genoeg was, werd er ook nog een derde treffer gevierd. Daan Vrielink besliste de wedstrijd door de pass van Kiel snoeihard tegen de touwen te schieten.

Door de overwinning grijpt ONR 2 de 1e periode en mag het in ieder geval spelen om promotie aan het einde van het seizoen.

Via deze weg bedanken wij alle trouwe supporters die week in week uit achter onze ploeg staan. Speciale dank naar oma Hebelien voor het trouwe volgen van onze verslagen!