Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Amsterdam - Na goede start wedstrijd met opgelegde kansen is het KTP zelf die het zich moeilijk maakt en in de tweede helft niet kan scoren uit "honderd" kansen.

De vrouwen uit Nieuw-Roden kregen de ballen simpelweg niet in het net. In 40 minuten zuivere speeltijd kreeg Nieuw Roden ontelbare mogelijkheden, maar op soms miraculeuze wijze hield concurrent Os Lusitanos het ‘droog’. Zelf scoorde de van origine Portugese club twee keer, zodat het scorebord in de hoofdstad duidelijke taal sprak: 2-0.

Volgende wedstrijd is thuis tegen zvv Den Haag om 20:30 uur in Sportcentrum Leek.