RODEN - Leonie Meijer heeft in het theater de ideale plek gevonden voor haar liedjes. ‘Hier’, haar derde theatertournee, gaat onder andere over een reis die zij in haar eentje maakte door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van veel van haar muzikale helden. Op zaterdag 10 november komt Leonie Meijer met haar nieuwe theaterconcert naar De Winsinghhof toe. Ter gelegenheid van deze theatertour presenteert ze haar nieuwe singel: ‘Miles miles Miles'

Haar trip naar de zuidelijke staten van Amerika leverde Leonie Meijer ook de inspiratie op voor de nieuwe single "Miles miles miles". Het nummer is geschreven in het country heiligdom Nashville samen met songwriter Sam Ashworth. De kilometers langs Amerikaanse highways brachten rust en bezinning voor de destijds 31-jarige zangeres die de hectiek van het thuisfront even achter zich wilde laten.

Leonie: "De magie van het alleen rijden door de thuisbasis van blues & country muziek, om uiteindelijk te belanden in Nashville waar ik mijn verhaal kon vertellen aan Sam, was een waanzinnig mooie ervaring. 'Miles' is een speciaal liedje voor me omdat het me direct weer terugbrengt naar het gevoel van de enorme vrijheid die het me gaf destijds. Te gek dat ik dit met Sam Ashworth heb af kunnen maken. Thuis in Nederland heb ik het opgenomen en geproduceerd samen met Ton Snijders, waarbij we kozen voor een intieme sound waarin zang en gitaar centraal staan, net zoals bij Sam in zijn home studio."

"Miles miles miles" de derde single afkomstig van het album "NJ123". Je kunt Leonie Meijer op zaterdag 10 november 20.00 uur komen bewonderen in Theater de Winsinghhof, Brink 10 in Roden. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterroden.nl .