In korte tijd een grote kerstboom in uw tuin of voor uw (horeca)bedrijfspand? Dat kan nu met de kerstverlichting van Fairybell®.
Kerstbomen – groot of klein en in verschillende modellen – die duurzaam zijn en binnen no time opgezet zijn, dat is echt uniek, toch? Met de wereldwijd gepatenteerde unieke Fairybell® kerstverlichting is dit nu mogelijk!

Fairybell laat zich omschrijven als feeërieke kerstverlichting in kerstboomvorm, bestaande uit honderden tot duizenden LED lampjes.

Fairybell heeft diverse model series.

Fairybell (voor)deur kerstbomen:
Versier uw deur met een schitterende kerstboom in enkele minuten.

Fairybell kerstbomen voor elke tuin:
Unieke kerstbomen voor elke tuin, overal te plaatsen en een geweldig effect.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen:
Kerstbomen voor vlaggenmasten, u hijst de boom net zo eenvoudig op als een vlag. Binnen 30 minuten heeft u een kerstboom van 6, 8 of wel 10 meter hoog met wel 4000 LEDs.

Gepatenteerde, duurzame en high-end producten:
Met de gepatenteerde Fairybell systemen creëert u in een mum van tijd een ultieme kerstsfeer, die tot ieders verbeelding spreekt. De Fairybell® is in verschillende lichtvarianten verkrijgbaar en is in diverse hoogtes van 1,4 meter tot 10 meter beschikbaar.
De Fairybell is een Nederlands kwaliteits product. U heeft drie (3) jaar garantie!

Geen eigen vlaggenmast? Geen probleem.
Heeft u geen bestaande vlaggenmast? Dan kunt u het beste kiezen voor een Fairybell® onder de 6 meter, deze modellen hebben namelijk een eigen mast en vaak ook een metalen grondpin. Wilt u toch een groter model? Dan hebben wij speciaal voor de Fairybell® 6 meter-720 en de Fairybell® 6 meter-960 een deelbare 6 meter hoge Aluminium vlaggenmast, deze mast met grondbuis kunt u zelf plaatsen, u stapelt de verschillende mast delen op elkaar en uw solide vlaggenmast staat waar u wilt! (Ook te gebruiken voor uw vlag). Zoekt u de ultieme kerstsfeer voor buiten, kies dan voor Fairybell®-kerstverlichting.

Reserveer hier uw Fairybell voor levering ruimschoots voor de feestdagen.