Norg - De Stichting Loopsport Norg maakt zich op voor de organisatie van de 23e Herfstcross in de Langeloërduinen in Norg. Deze cross van 9 km valt inmiddels niet meer weg te denken in hardlopend Noord Nederland en vindt plaats op zaterdag 24 november a.s. in de mooie bossen van Norg. Mocht u hier nog nooit gelopen hebben, dan zult u zich verbazen over het mooie geheel onverharde en geaccidenteerde parcours waarop gelopen wordt. U kunt zich hier echt uitleven. Ook voor de ervaren deelnemers valt te melden dat het parcours voor meer dan de helft vernieuwd is. Op dit moment ligt het parcours er prachtig bij, moddertaferelen zijn nu ondenkbaar, maar wie weet verandert dat nog. Dat is één van de zaken die de cross zo leuk maakt, geen enkele editie is gelijk.
Deze wedstrijd is tevens de laatste in 2018 voor het loopcircuit Noord Nederland, hetgeen betekent dat hier ook de prijzen over 2018 worden uitgereikt.

De canicross staat in de ochtend op het programma. Na de middag is het eerst de beurt aan de jeugdcross en ook wordt er weer een korte cross ( 1 ronde van 3 km) georganiseerd. Hierdoor is er voor elke loper volop keuze.

U kunt voor de hardloopcross nog inschrijven op de dag zelf ( voor de canicross kan dit niet). Inschrijving, kleedkamers en douches zijn op het sportpark van V.V. Gomos aan de Schapendrift 7 te Norg. U hebt hier ook ruime parkeergelegenheid tot uw beschikking.

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.loopsportnorg.nl