RODEN - Lijkt het je altijd al leuk om in een popkoor te zingen? Op donderdag 15 november 2018 kun je vrijblijvend een repetitie bijwonen van Popkoor Puur uit Roden. Mannen en vrouwen zijn van harte welkom van 19.45 tot 21.45 uur in het Akkoord aan de Klimop 2B te Roden.

Ons koor bestaat uit 38 leden, waarvan 5 mannen en 33 vrouwen onder de bevlogen leiding van dirigent Suzanne Dullaart met veel plezier zingen om de mooiste popsongs uitbundig of juist ingetogen op het podium ten gehore te brengen. Ons koor staat voor een balans van gezelligheid, ambitie en prestatie. Wij zingen uit een continu vernieuwend repertoire; oud, nieuw, ballad, 'up tempo', kortom een breed genre popmuziek. Wij hebben ruimte voor 2 sopranen en 1 alt bij de vrouwen en we zijn dringend op zoek naar enthousiaste MANNEN, die onze mannengroep willen versterken.

Noteer 15 november in de agenda en kom de sfeer proeven! Voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@popkoor-puur.nl of stuur een berichtje via onze website www.popkoor-puur.nl. Tot dan!