RODEN - De Landrotten, in 1993 opgericht, is een Shantykoor van het eerste uur.
Vijfenveertig mannen begonnen toen een repertoire samen te stellen van Shantymuziek en zeemansliedjes. Al vijfentwintig jaar treedt ons koor met veel plezier op in de streek in en om Noordenveld, maar ook daarbuiten. Dat jubileum willen we vieren en wel op 20 Oktober (20:00 uur) in de Pompstee. Daar treden we op samen met Peter Schaap en als afsluiting een spetterend gastoptreden van Imca Marina. Dat feest beloofd geweldig te worden en iedereen wordt uitgenodigd. Zie www.Landrotten.nl voor meer informatie.

“De Landrotten" zijn uitgegroeid tot een alom gerespecteerd koor en per jaar worden een aantal optredens verzorgd in verzorgingstehuizen, op braderieën en campings, tijdens feestweken en festivals, bij openingen en bij particulieren.
De Landrotten bestaan dit jaar (2018) zoals al gezegd 25 jaar en hopen nog een groot aantal jaren plezier te vinden in zingen.

Een belangrijke wijziging in ons koor vond plaats in 2016, toen we besloten om vrouwen als lid welkom te heten. Al snel hadden we 15 enthousiaste vrouwen erbij en tellen we weer meer dan 35 leden. Steeds blijft ons motto hoog in het vaandel: plezier in zingen is het belangrijkste.

Kaarten (€ 10,-) voor ons jubileum-optreden op 20 oktober zijn te krijgen bij boekhandel Daan Nijman in Roden of te bestellen op onze site.