Zuidvelde - Op zondag 14 oktober 2018 van 10.00 tot 16.30 uur wordt er voor het eerst een herfstfair georganiseerd aan de Reeweg in Zuidvelde
Irene van der Veen en Thea Tabak, beide wonende op een hoek Asserstraat/Reeweg in Zuidvelde zijn de initiatief nemers. De twee dames kennen elkaar uit de tijd dat ze (bijna) tegenover elkaar woonden in Norg.
In 2012 is Irene verhuist naar Zuidvelde. Toen Thea aangaf ook naar Zuidvelde te willen verhuizen werd Irene gelijk enthousiast en kwam met het plan samen een herfstfair te organiseren. Nu 2 jaar later is het een feit. De fair komt er en staat bol van prachtige kramen, lekker eten, gezelligheid en muziek.
Voor kinderen zijn er diverse workshops zoals pompoenen uithollen en werken met keramiek. Ook kunnen kinderen blikgooien, zijn er suikerspinnen en is er popcorn te koop. Daarnaast zijn er prachtige oude tracktoren, oude ambachten en machines te bewonderen.
Voor het inwendige van de mens wordt uiteraard goed gezorgd. Kokerij Suytvelde is aanwezig met lekkernijen, er is een koffie- en thee schenkerij met wat lekkers erbij, vers gebakken pizza en pompoensoep.
Er zijn kramen met prachtige tonnen, porselein, tassen, kruiden, er is verse kaas uit Westervelde, verse honing, schapenvachten, huiden en héél veel snuisterijen. Ook vindt u er kleding voor jong en oud, snoepgoed, sieraden, tupperware, brocante woonaccessoires….te veel om op noemen. Op Facebook en op de site www.herfstindevelden.nl vindt u een overzicht van alle deelnemers.
De fair is van brink tot brink en de deel van een boerderij is gezellig ingericht met prachtige kramen. U kunt vrij naar binnen lopen!!!
Als grote verrassing houdt de Geitenfokvereniging Norg en Omstreken de jaarlijkse geitenkeuring met een extra onderdeel ‘kind en geit’.
Kortom een fantastisch evenement voor het hele gezin. U bent van harte welkom op 14 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen, de bus stopt voor de brink en er is natuurlijk geen entree op de fair. Uw auto kunt u tegen een kleine vergoeding parkeren.
Wij zien u graag op zondag 14 oktober 2018 in Zuidvelde aan de Reeweg en hopen er samen een fantastische dag van te maken.