Roden - Goud van Oud

Op zaterdag 20 oktober, organiseert muziekvereniging Noordenveld in samenwerking met Popkoor Puur het concert: “Goud van Oud”, klassiekers van weleer. Harmonieorkest Noordenveld wat bestaat uit zón 27 amateur muzikanten, wilde een vrolijk concert organiseren met bekende nummers.

Popkoor Puur hebben zij benaderd om mee te doen en zij hebben enthousiast toegezegd. Op 20 oktober zullen zij samen schitteren in hun eigen verenigingsgebouw aan de Klimop 2b te Roden. Men kan luisteren naar nummers van Queen, het prachtige Halleluja, het nummer Only Love van de film “Mistral’s Daugther”, het vrolijke Sweet Caroline van Neil Diamond, Rolling in the Deep van Adele, en vele andere stukken. Een unieke avond die zeer de moeite waard zal zijn om naar te komen luisteren.
Harmonie Orkest Noordenveld staat onder leiding van Henk Boer en Popkoor Puur onder leiding van Suzanne Dullaart, beide zijn dirigenten hebben ambitie en staan voor hun club, zijn betrokken, gedreven en gepassioneerd. Muziek is één van de mooiste dingen in het leven zegt Henk Boer. Suzanne Dullaart beaamt dit ook en kan zich een leven zonder zingen niet voorstellen.

Popkoor Puur staat vanaf 2004 op de planken, en bestaat uit 39 leden die met veel plezier zingen. Harmonieorkest Noordenveld bestaat iets langer, maar is een nieuwe weg ingeslagen en is hierdoor flink aan het groeien gegaan. Een ander repertoire maken het orkest vernieuwend en leden enthousiast.
Zo is het harmonieorkest vorig jaar gestart met een blazersklas voor volwassenen een uniek concept, wat nu voor de tweede keer dit jaar van start is gegaan. Het heeft de club nieuwe leden gebracht en deze zijn nu in opleiding om uiteindelijk mee te kunnen spelen in het orkest. 20 oktober zullen 3 tal leden van de blazersklas zullen ook een nummer meedoen. De andere leden van de blazersklas zijn zo ver nog niet, maar wellicht volgend jaar bij een nieuw concert.

In de gemeente Noordenveld is een dergelijk concert nog niet eerder georganiseerd en men gooit hoge ogen op het concert. “Goud van Oud” met de kreet van de radio: Herinnert u zich deze nog? Zal een speciale avond worden die jong en oud zal laten genieten van prachtige muziek.
Toegangskaarten voor het concert “Goud van Oud” zijn € 5,00 en verkrijgbaar bij de kassa of via afdelingsorkest@mvnoordenveld.nl of telefonisch 06-11262214