Veenhuizen - Vrijdagavond 19 oktober geven zangeres Linde Nijland en multi-instrumentalist Bert Ridderbos een sfeervol concert in het koetshuis van Coco Maria in Veenhuizen. De twee bekende noordelijke artiesten brengen een schitterende mix van eigen werk, Ierse en Engelse folk en Americana. Linde betovert het publiek met haar heldere stem. Bert begeleidt haar op gitaren, cittern, accordeon en banjo.

Bert en Linde spelen 19 oktober o.a. nieuwe eigen liedjes, maar ook traditionals en covers. Ze vertellen tussen de nummers door over hun, soms avontuurlijke, muzikale reizen. Linde zong voor haar samenwerking met Bert in het zangduo Ygdrassil en stond daarmee o.a. op Lowlands en Noorderslag. Internationaal kreeg ze veel waardering met haar programma rond de Britse zangeres Sandy Denny en samen toerden de twee recent nog door Engeland. Ook traden ze o.a. op in Iran, India en Bhutan. Vorig jaar brachten ze een speciaal album uit met covers van hits uit de jaren '60 en '70. Ook de pers is lovend over hen. Zo schreef de Volkskrant: "Klasse!".

Kom 19 oktober en laat je aangenaam verwarmen door de muziek van Bert en Linde, bij het knapperend haardvuur in het koetshuis van Coco Maria.
Het optreden begint om 20:00 uur. De entree is € 15,-- (geen pin) De ruimte is beperkt, dus reserveren wordt aangeraden. Dit kan via heinmoes@cocomaria.nl of mobiel 0653354278. Voor meer informatie, zie: www.cocomaria.nl of www.lindenijland.nl