PEIZE – Het eerste team van Peize is de competitie van start gegaan met een 2-5 verlies tegen Hoogezand.

In de 35e minuut komt Peize op 1-0 door David Kruizinga. Opslag van rust komt Hoogezand op gelijke hoogte, namens Hoogezand scoorde Sebastiaan Wollinga. In de 58e minuut kopt Sabastiaan Wollinga Hoogezand op 1-2. In de 68e minuut schiet Justin Slor beheerst de gegeven strafschop in, stand 1-3.

Na de rust ging het verder met scoren. In de 79e minuut wordt het weer spannend want Peize komt terug tot 2-3 door Tom van Leijsen. In de 86e minuut is het weer raak voor Hoogezand, doelpuntenmaker Laurens van der Leest 2-4. Heine Uuldriks pikt in de blessuretijd ook een doelpunt mee in scoort in de laatste minuut 2-5. Dit was tevens de einduitslag.