Vastgezet Bericht.

ditisRODEN.nl krijgt nieuwe eigenaar...

Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Op rodermarktzaterdag heeft ONR niet weten te winnen van FC Leo. In Roden werd een 2-0 voorsprong weggegeven en teleurstellend met 2-4 verloren.

ONR begon de wedstrijd uitstekend en was voetballend beter dan Leo. Het duurde 28 minuten voordat de eerste goal viel. Een voorzet van Sven Buigholt werd door een verdediger van richting veranderd en viel achter de doelman in de goal. Ook na de 1-0 bleef ONR voetballen en wist een paar kansen te creëren. Ook Leo wist een paar keer voor de neus van Tarick Kalfsbeek te komen, maar effectief bleken de mannen uit Leens niet in de eerste helft.

Vlak na rust wist ONR de score te verdubbelen. Het was Rik de Boer die op aangeven van Richie Kiel de doelman wist te verschalken. De Boer maakte slim gebruik van het veld en wist via een polletje de bal achter de keeper te werken.

Na de 2-0 dacht het Rôner publiek dat de punten in de tas zaten. Echter bleek niets minder waar. ONR zakte als een kaartenhuis in en zag dat Leo meer strijd in de wedstrijd gooide. ONR kon hier niet in mee gaan en werd overlopen. Vlak na de 2-0 volgde de aansluitingstreffer en nog geen 10 minuten later was de stand alweer gelijk getrokken. Tot overmaat van Ramp volgden ook nog de 2-3 en de 2-4. ONR gaf de wedstrijd volledig uit handen en staat na de eerste speelronde in de 4e klasse met lege handen.

In de slotminuten mocht Rik Venema overigens zijn debuut maken voor de oranjehemden. Tevens is nog niet vermeld dat Jorn Buigholt deze eer vorige week had. Jeugd heeft de toekomst!

Genoeg mogelijkheden om dit weekend de wedstrijd te vergeten en op naar volgende week!