Peize - Het bekeravontuur is voor het vlaggenschip van Voetbal Vereniging Peize met een punt uit drie wedstrijden beëindigd. Waar de eerste twee wedstrijden vrij kansloos verloren gingen, leek het er in de wedstrijd tegen HFC '15 op een overwinning uit te draaien.

Ondanks een wat rommelig begin kwam Peize al snel op 0-2 voor door doelpunten van Dion Wekema en David Kruizenga. Hierna wist Peize te domineren en de gastheren bij vlagen van het kastje naar de muur te spelen. Het was tactisch misschien niet altijd goed, wel was er ontzettend veel beleving, balbezit inclusief veldoverwicht en legio kansen. Als het bij rust 0-4 had gestaan, had niemand raar opgekeken. Echter moest er ook nog een tweede helft gespeeld worden. De rollen waren compleet omgedraaid en Peize was het helemaal kwijt. Het mocht van geluk spreken dat het niet met 3-2 ten onder is gegaan, hoewel het in de laatste vijf minuten zich nog enigszins herpakte en ook nog een dot van een kans kreeg. Uiteindelijk werd het 2-2, kunnen we terugkijken op een zeer sterke eerste helft, maar moeten we ons ook afvragen hoe het kan gebeuren dat je de wedstrijd zo tussen je vingers door laat glippen.