PEIZE - Dinsdagavond 18 september komt Ruud Meulenberg alles vertellen over burn-out en de dieperliggende oorzaken hiervan, tijdens de maandelijkse LeefstijlKompaz lezing in Peize.

Burn-out is een groot en toenemend probleem in werkend Nederland. Van werkenden vertoont 14% burn-outklachten (CBS). Een echte burn-out is verwoestend en heeft lichamelijke verstoringen tot gevolg die een lange hersteltijd hebben.
Op een interactieve manier laat Ruud zien waardoor mensen in een burn-out belanden. De dieperliggende oorzaken zijn verbazingwekkend. Zo komt een burn-out bijvoorbeeld zelden door een te vol schema. Tijdens deze avond krijg je handvatten om stress te verminderen, een burn-out te voorkomen en ontspanning en lol aan je leven toe te voegen. Ruud Meulenberg is burn-out coach en eigenaar van Meulenberg Training & Coaching (MTC) dat landelijk actief is in het coachen van mensen met burn-out.

De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Peizer Hopbel. De entree is € 10,- en daarbij is inbegrepen een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld. Opgave gewenst, dit kan via info@leefstijlkompaz.nl of via 06-21561743