RODEN - De ‘Mensinghe Singers’ zijn weer van start gegaan en nodigen je van harte uit voor de open repetitie op 18 september

Sinds de oprichting in november 2015 hebben we een leuk, divers repertoire opgebouwd met liedjes als ‘Top of the World’, ‘Tears in Heaven’, ‘de Speeltuin’, ‘Het Dorp, ‘ Avond’. We gaan uiteraard het komende seizoen weer nieuwe liedjes instuderen, en je kunt op deze bijzondere repetitie avond met ons meedoen.

Zingen is gezond en zingen met elkaar is gewoon heel erg leuk. Het geeft een goed gevoel om na een avondje flink oefenen weer ontspannend naar huis te gaan. Het koor staat onder leiding van dirigent Emile de Jonge die het koor op de piano begeleidt.
We repeteren iedere dinsdagavond van 19.30- 21.30 uur. De eerste dinsdag van de maand zitten we nog even gezellig bij elkaar onder het genot van een drankje. Nieuwsgierig geworden? Voel je van harte welkom op dinsdag 18 september om geheel vrijblijvend de sfeer van het koor proeven.

Om 19. 30 uur gaan we beginnen, op onze vaste oefenlocatie de Noorderkroon. Voor een kop koffie (of thee) wordt gezorgd.
Op onze site, www.mensinghesingers.nl, vind je meer gegevens zoals telefoon nummers en/of email adressen, en andere informatie over ons koor.