Nieuw-Roden - Dinsdag waren de biljarters Gerrit Jager, Wim Venekamp, Henk Velthuizen, Erik Tjabbes en Jean Paul Bucking aan de beurt om hun poule te spelen.

In de eerste partijen van de avond boekten Jean Paul een 4-1 overwinning op Gerrit, Erik verloor in een spannende strijd met 6-5 van van Henk, Wim won met 4-1 van Gerrit en Jean Paul boekte zijn 2de overwinning door Henk met 6-3 te verslaan.
In de daarop volgende partij deelden Erik en Wim de punten door 3-3 te spelen. Erik had nog wel de nastoot voor de boeg, maar liet zien dat ook ervaren driebanders deze kunnen missen. Wat overigens voor achteraf duur punt verlies zou blijken.

Vervolgens boekte Gerrit een ruimen 1-0 overwinning op Henk en Erik wist de strijd tussen de clubgenoten met 7-3 van Jean Paul te winnen.
Wim wist in de daarop volgende partij met 2-1 te winnen van Henk en Erik boekte zijn 2de overwinning van de avond door Gerrit met 5-1 te verslaan.
In de laatste partij van de avond moest dan weer de beslissing vallen wie er met de poule winst aan de haal ging.
Wim had aan remise genoeg en Jean Paul moest daar in tegen de volle winst pakken om zich voor het eerst op dit toernooi te plaatsen voor de finaledag.

In een moeizame partij van beide kanten trok Jean Paul uiteindelijk aan het langste eind en won de partij met overtuigend met 5-1.

Eindstand:

1 Jean Paul Bucking 6 punten
2 Erik Tjabbes 5 punten
3 Wim Venekamp 5 punten
4 Henk Velthuizen 2 punten
5. Gerrit Jager 2 punten