RODEN - Aanstaande vrijdag, 14 september, is het precies 1 jaar geleden dat Limburgia & Leonidas de deuren (her-)opende aan de Albertsbaan 2a in Roden.

Na een aantal jaren winkel-ervaring opgedaan te hebben bij de Zuivelhoeve, deed zich voor Nicolle Meijer de gelegenheid voor een eigen winkel te beginnen. Limburgia stond te koop. Een kans die ze met beide handen aangreep. Met wat nieuwe verf her en der en een nieuwe look, werd op 14 september 2017 met Limburgia & Leonidas een frisse start gemaakt. Behalve voor de vertrouwde vlaaien van Limburgia was er ook een belangrijke plek in de winkel vrijgemaakt voor de overheerlijke Belgische bonbons van Leonidas.

Vanaf dag 1 wisten de klanten de weg naar Limburgia & Leonidas te vinden. In eerste instantie vooral (vaste) klanten voor de vlaaien die iedere dag vers uit Limburg worden aangeleverd, maar al snel ook voor de Belgische bonbons. En dat is nog steeds zo, steeds meer klanten gaan ook voor een doosje bonbons even naar de winkel aan de Albertsbaan. Voor zichzelf of om cadeau te doen, een klein doosje of wat groter, een zakje of een mooie cadeauverpakking…..Limburgia & Leonidas heeft voor ieder wat wils.

Kortom, als er iets te vieren valt kun je daarvoor bij Limburgia & Leonidas altijd goed terecht. Vlaaien om te trakteren en bonbons om cadeau te geven. Dus als de winkel zelf iets te vieren heeft, wie beter dan Nicolle weet dan dat er getrakteerd moet worden en cadeautjes gegeven worden? Er valt dus vast iets lekkers te verwachten komend weekend! Wat blijft nog heel even een verrassing, dat wordt later in de week bekend gemaakt.