Roden - Elise Dorlandt uit Heerenveen is de gelukkige winnaar van de erfgoed puzzeltocht. De makers van de puzzeltocht zijn zeer tevreden. Er wordt druk gebruik van gemaakt door toeristen die door het dorp lopen. Oma’s met kleinkinderen doet dat ook, zelfs een groep, die een familiedag had, vonden het een leuk uitje.
De formulieren met de goede oplossing, die we niet gaan verklappen, konden ingeleverd worden bij Kunstencentrum K38, waar tevens een expositie was van Kunstmomenten met het thema Erfgoed.
De expositie die nu ten einde is trok vele bezoekers.

De winnares kwam uit Heerenveen en was in de vakantie bij Opa en Oma Dijk in Roden te logeren en hebben samen de puzzeltocht gelopen. Elise was blij verrast, de prijs een ganzebord spel van Ot en Sien is gelijk met Opa gespeeld. Opa en Oma passen 1 keer in de 3 weken op en volgende keer gaan ze het spel weer uit de kast halen. De puzzel wandeltocht Erfgoed is een blijvend iets voor Roden. Binnenkort zal de Stichting Kunstmomenten Noordenveld bij gaan drukken.

De formulieren zijn op diverse adressen te verkrijgen, zoals de Hotels in Roden, Daan Nijman, Tourist info en de musea in Roden.