Roden - Oplettende medemensen gezocht die op vrijdagmorgen 3 augustus iets hebben gezien op de Albertsbaan te Roden!


De licht grijze Seat Ibiza die grote deels van zijn tijd bivakeerd op de Albertsbaan in de buurt van de Prokan, is vanaf vrijdag een onbekende schade rijkeršŸ˜„.

Zijn eigenaar vind het onwijs vervelend dat er geen briefje of iets is achtergelaten (of het briefje is weggewaaid, verbrand door de zon, of iemand had een kladblaadje nodig, zeg het maar).

Toch zou ik alsnog graag in contact willen komen met mensen die iets hebben gezien, gehoord, gevoelt (stilzwijgend weg rollen langs de Ibiza was onmogelijk, er zit en serieuze deuk in de zijkant).

De lichtgrijze Ibiza stond vrijdag morgen 3/8/2018 tot 12 uur 's middags geparkeerd op de Albertsbaan met de neus richting de Prokan/ Het Vishuys in Roden. De schade bevind zich aan de rechterzijde van de auto. De auto die met een hoogknuffel gehalte langs de Ibiza is gekomen heeft waarschijnlijk donkergroene lak ( aangezien de Ibiza nog een kleur souvenirtje heeft gekregen en dit lijkt donkergroen). De schade loopt licht door tot aan de bijrijdersstoel.

De oproep is omdat ik de schade dusdanig vind opvallen dat dit niet zomaar even parkeerschade is. Andermans lak zal er wel goed af te krijgen zijn maar de krassen en de deuk blijven zichtbaar en hier ben ik echt niet blij mee, en vind dat iemand zijn verantwoordelijkheid hiervoor kan nemen.

Waarschijnlijk is deze oproep een spelt in de hooiberg, maar wie niet probeert staat sowieso met lege handen.

Ik vertrouw op de eerlijkheid van de mensheid, dus hebt u iets gezien of weet u meer ik hoor graag, delen wordt zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet, de lichtgrijze Seat Ibiza en zijn verdrietige eigenaresse.

Ps. Ik ben niet boos hoor en ik bijt niet.

Iets gezien neem dan contact op via mijn Facebooksite