Roden - DitisRoden.nl heeft nu ook een functietoets "DitisRoden mobiel" boven aan de website gekregen, als je onze website op je telefoon leest.

Als je op de tekst "DitisRoden mobiel" drukt (zie foto onder), dan springt de website vanzelf over naar de mobiele versie. Dit is makkelijker te hanteren voor gebruikers die graag lezen vanaf de telefoon.

Echter hebben wij het wel eerst zo ingesteld dat je kan kiezen hoe je onze website het liefst leest, op onze (nog) normale versie of mobiele versie. Zo kan je zelf regelen hoe je de berichten wilt lezen op je mobiele telefoon. Later zullen we definitief overstappen naar de mobiele versie.

We krijgen vaak vragen of we ook een mobiele versie krijgen van DitisRoden.nl op de telefoon, maar ook dat mensen het liefst het zo willen houden zoals het nu is.

Daarom hebben we eerst de functie erin gemaakt en kan je zelf kiezen wat voor jouw het beste leest. Nog een tip is om DitisRoden.nl onder je favorieten te zetten op je mobiel en daarna op je hoofdmenu te plaatsen. Zodat je met 1 klik op de app die dan verschijnt al op onze website terecht komt.