Nieuw-Roden - Nieuw-Roden Vr1 krijgt een zware, maar vooral een uitdagende bekercompetitie op het veld.

Het vrouwen elftal van Nieuw-Roden die in de 1e klasse uitkomt, moet het zelfs tegen een Topklasse elftal uit Zeist opnemen. Namelijk vv Saestum. Boven de Topklasse zit alleen nog maar de eredivisie. Deze wedstrijd wordt thuis in Nieuw-Roden gespeeld op zaterdag 15 september om 14.30 uur.

De 27-jarige Nancy Loth, die overgekomen is van sc Heerenveen, is het gewend om tegen dit soort ploegen te spelen. De voetbalster speelde afgelopen seizoen nog in de eredivisie, onder ander tegen Ajax en PSV.

"De uitdaging was om tegen een Hoofdklasser uit te komen, maar een ploeg uit de Topklasse is helemaal geweldig", vertelt coach Wiebe Kooiker ons.

Ook zit competitiegenoot AZSV uit Aalten in de bekercompetitie bij Nieuw-Roden. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld op zaterdag 8 september.
In de beker zit ook 1e klasse IJFC uit IJsselstein, deze wedstrijd wordt thuis in Nieuw-Roden gespeeld op zaterdag 1 september om 14:30 uur.

Kortom 3 prachtige wedstrijden in de beker en kan Nieuw-Roden Vr1 meteen kijken hoe het ervoor staat dit seizoen. Het worden mooie maar ook spannende beker- en competitiewedstrijden aankomend seizoen.

Nieuw-Roden Vr1 krijgt dit jaar nieuwe sponsornamen op een compleet nieuw tenue. Ze gaan spelen in de schitterende blauwe dameslijn tenue van Hummel. In de wandelgangen hoorden we dat Superstore Intersport Roden en DitisRoden.nl op de nieuwe shirts komen te staan als sponsor. Wij van DitisRoden.nl kunnen dit niet ontkennen noch bevestigen.