Roden - Niet alleen alle warmte records werden er in juli verbroken, maar ook het aantal UNIEKE bezoekers op onze website DitisRoden.nl . Een unieke bezoeker is iemand die in een bepaalde periode minimaal één keer de website heeft bezocht.

De belangstelling voor de website DitisRoden.nl blijft maar toenemen. In de maand juli werd de nieuwswebsite door maar liefst 105.013 unieke bezoekers bezocht.
Hiermee is voor het eerst sinds het bestaan in 2010 de magische grens van 100.000 unieke bezoekers ruim overschreden.

Onze website die ook ver buiten Noordenveld bekend staat, trok in de maand juli 2018 maar liefst 331.879 bezoekers. Een ongelooflijk aantal bezoekers dat alle verwachtingen heeft overtroffen.

DitisRoden.nl wil hierbij dan ook alle vrijwilligers bedanken voor hun grote inzet. En natuurlijk niet te vergeten alle adverteerders op onze website die het mogelijk maken ons dit leuke werk te laten doen. Zonder de adverteerders en vrijwilligers is het onmogelijk om u als bezoeker van DitisRoden.nl elke dag opnieuw op de hoogte te blijven houden met diverse nieuwsitems.

Het hele team van DitisRoden.nl bedankt u voor het vertrouwen en het bezoeken van onze website!

Voor meer informatie over tips, adverteren etc kunt u terecht via onze email info@ditisroden.nl

Vanaf 250,- excl BTW p/j staat u als ondernemer al met een visitekaartje (banner) op onze website, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.