RODEN - Klant kan naast boodschappen ophalen bij Pick Up Point nu ook kiezen voor thuisbezorging.

JUMBO RODEN is enige tijd geleden gestart met het thuisbezorgen van boodschappen in de regio waaronder de gemeente Noordenveld. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van Jumbo RODEN de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point in de winkel. “We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Jan Jansema van JUMBO RODEN. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Vertrouwd gezicht
De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Jan legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Thuisbezorgen
Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. Klik op onze banner op DitisRoden om naar onze website te gaan.