Noordenveld/Westerkwartier - De organisatie van Amysoft Wielermeerdaagse Noordenveld/Westerkwartier is op zoek naar dorpen die mee willen doen met de wielerronde. Mede organisator Theo Jurriens gaf alvast aan gewoon door te gaan met de meerdaagse.

Nieuwe dorpen
Eerder liet Peize al weten eruit te stappen. De ogen zijn nu gericht op oude en/of nieuwe bekende dorpen, zoals Leek, Grootegast en Noordhorn. Dit moet een aanvulling worden bij de dorpen die nu al meedoen, zoals Nieuw-Roden, Zevenhuizen en De Wilp.

Nieuw-Roden
Daarnaast zullen omwonenden van Nieuw-Roden het prettiger vinden als de wielrenners weer gewoon als vanouds door het dorp de rondjes gaan rijden en misschien na 36 jaar eens op een andere dag dan op de maandag. Wordt dan ook weer wat aantrekkelijker voor de toeschouwers en ondernemers.

Blijham
"We zijn op de hoogte dat Blijham graag wil en gaan zeker in overleg met ze . Kijken wat de kansen zijn! Maar dat moet ik in overleg met Zevenhuizen, Nieuw-Roden en finale dorp De Wilp. Kortom wordt vervolgd", meldt Theo Jurriens.


Hoofdsponsor Amysoft blijft gewoon aan en zoekt actief mee.