Roden - Kan je nog herinneren dat Rieta de Vries uit (Nieuw) Roden 30 jaar was geworden op 25 juni. Hier deden wij toen ook verslag van. Op de dag zelf deed ze er verder niets aan, maar zou het grote feest met haar vriendinnen vieren op zaterdag 7 juli.

Haar moeder had op haar verjaardag al haar tuin een beetje versierd, om haar toch het gevoel te geven dat ze jarig was. Toch was Rieta wel een beetje nerveus wat de dames Herma, Ilse en Marloes zouden gaan uitvreten op de dag dat Rieta haar feestje zou geven.

En dat deze dames wat hebben uitgevreten, terwijl Rieta niet thuis was, is uitgekomen. Met een ladder zijn ze via haar dakraam haar huis binnen gedrongen en hebben de woonkamer met onder ander confetti "versierd". Waarschijnlijk vrijdagavond al gedaan, want Rieta kwam er vandaag pas achter. Ook de tuin werd opnieuw even aangepakt.

Geweldig initiatief natuurlijk van de dames, want iedereen is eens aan de beurt als die jarig is. Wie het weer gaat opruimen na het feest van vanavond met elkaar is niet bekend. Maar waarschijnlijk zal Rieta het met een kleine kater zondag het wel zelf gaan doen.

Fijne feestavond toegewenst van ons dames!

Video