LEEK - Mensport Nienoord organiseert op 30 juni & 1 juli 2018 van 10:00 tot 16:00 uur de samengestelde menwedstrijd, die zal plaatsvinden aan Tolberterstraat 41 te Leek. Het doel is om mensen meer kennis te laten maken met de sport en de menners te laten oefenen in bijvoorbeeld een vreemde omgeving of een hogere klasse. Op deze dagen zullen er ook kraampjes aanwezig zijn met onder andere paardenspullen en is er op het naastgelegen terrein een streekmarkt.

De samengestelde menwedstrijd houdt in dat er 3 proeven gereden worden;, de 3 proeven zullen bestaan uit: dressuur, vaardigheid & marathon. De samengestelde menwedstrijd wordt gereden over 2 dagen. De eerste dag worden de proeven dressuur & vaardigheid gereden. Op de laatste dag volgt de marathon. Tijdens de menwedstrijd zullen verschillende combinaties het aangegeven parcours gaan rijden. Het parcours is verspreid over het gehele terrein, waardoor je niets hoeft te missen. Naast het parcours zullen strobalen te vinden zijn waarop men zittend van de langskomende combinaties kan genieten.

Naast de samengestelde menwedstrijd zijn er op 30 juni diverse kraampjes op het terrein. Het aanbod zal variƫren, van paardenspullen tot hondenartikelen. Op het naast -gelegen terrein is een streekmarkt, met echte streekproducten.
Iedereen is van harte welkom bij de samengestelde menwedstrijd en kom genieten van de combinaties en de verschillende kraampjes & streekmarkt !

Foto en meer informatie www.mensportnienoord.nl