Roden - Zondag 17 juni is de laatste competitiedag van dit seizoen. En wat voor een dag. 2 van de 3 teams spelen nog ergens om.

Om 12.00 uur slaan de Veteranen A af tegen GHBS.
Om 14.45 uur starten onze Heren 1 tegen Drienerlo. Heren 1 haalt bij een gelijkspel of overwinning de play-offs. Bij verlies kunnen ze degraderen. Ze hebben jullie steun dus heel hard nodig!

Na Heren 1 spelen onze Nederlands Kampioenen, Dames 2, om 16.30 uur tegen GHBS Dames 10. De dames moeten heel dik winnen om kampioen te worden. Daarnaast moeten ze hopen dat hun concurrent, GHBS Dames 8, niet ook dik wint. Ook hier kunnen de dames dus heel veel steun gebruiken. Schreeuw ze naar heel veel doelpunten!

Tussen de wedstrijden van Heren 1 en Dames 2 worden rond 16.00 uur alle veldkampioenen(MB2, JC1, MD2(lentecompetitie) en MA1, MB1, MB3 en MD1(herfscompetitie)) gehuldigd.
Volgende week start natuurlijk de RodenGodenCup, maar om deze laatste en spannende competitiedag van 2017/2018 mooi af te sluiten, organiseren we zondag ook een toernooi voor de hele jeugd. Van 12.00-15.00 uur zullen er wedstrijden zijn.

Hoe kun je meedoen? Vorm een team van minimaal 5 en maximaal 8 personen. Geef je op via de link onderaan dit bericht en vul het formulier in. Als je je op geeft, gaan we er vanuit dat je er bent. Meedoen is gratis! We hopen dat je na afloop met z'n allen blijft om Heren 1 en Dames 2 aan te moedigen en ze naar de play-offs/het
kampioenschap te schreeuwen/toeteren!

Tot zondag!