Nieuw-Roden - Wij zijn Gerard en Hettie Timmermans. In 2014 zijn we verhuisd naar het plekje waar we nu wonen, het huis is van oorsprong een keuterij.
Vandaar ook de keuze van de naam voor ons bedrijf: ‘De Keuterij’.

We voelen ons bevoorrecht dat we zo mogen wonen en we willen dit graag delen met meer mensen, zo kwamen we op het idee om een zelfoogsttuin te beginnen.

In onze tuin vind u vele soorten groenten en kleinfruit die op een eerlijke en duurzame manier worden geteeld, er word geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen.

Zelf uw groenten oogsten betekend op een leuke en leerzame manier terug gaan naar de natuur, eten uit uw eigen streek en bijdragen aan een biologisch en verantwoorde manier van leven.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans heeft om op deze manier te kunnen eten, daarom bieden wij onze producten voor een eerlijke prijs aan.

Om te kunnen komen oogsten in de tuin werken we met een inschrijving, er kunnen zo’n 60 huishoudens met ons mee eten uit de tuin.

Verder kunt u bij ons terecht voor verse melk van onze eigen koeien, huisgemaakte yoghurt en heerlijke eieren van de kippen.

U kunt ons volgen op facebook: #zelfoogsttuindekeuterij

Aankomende zaterdag 16 juni organiseren wij een open dag, van 11-17 uur. We willen u hier van harte voor uitnodigen! Zevenhuisterweg 13, Nieuw-Roden.