Onze nieuws- en informatieve website DitisRoden.nl heeft opnieuw het record met het aantal "unieke bezoekers" verbroken.

Maar liefst 95.258 unieke bezoekers vonden in de maand mei DitisRoden.nl. Een unieke bezoeker is iemand die in een maand minimaal één keer onze website heeft bezocht. Deze unieke bezoekers bezochten afgelopen maand mei gezamenlijk 286.646 keer onze website. Hiermee kwam de aantal hits te staan op maar liefst 25.667.002. Een ongelooflijk aantal bezoekers en hits op onze website die al het nieuws uit onze streek en regio voor u brengt. Natuurlijk is dit ook zeer aantrekkelijk voor onze adverteerders die zo vaak worden gezien.

Het oude record stond op 93.263 unieke bezoekers die in april 2017 werd gevestigd. In maart 2017 trok de website nog 92.355 unieke bezoekers die samen zelfs 311.910 keer DitisRoden.nl bezochten.

Het hele team van DitisRoden.nl bedankt u voor het vertrouwen en het bezoeken van onze website!


DitisRoden.nl wil hierbij dan ook alle vrijwilligers bedanken voor hun grote inzet. En natuurlijk niet te vergeten alle adverteerders op onze website die het mogelijk maken ons dit leuke werk te laten doen. Zonder de adverteerders en vrijwilligers is het onmogelijk om u als bezoeker van DitisRoden.nl elke dag opnieuw op de hoogte te blijven houden met diverse nieuwsitems.

Voor meer informatie over tips, adverteren etc kunt u terecht via onze email info@ditisroden.nl