’t RAS-feest gaat door!

Voor de inwoners van Roderesch, Alteveer en Steenbergen staat er weer een mooi feestprogramma op stapel. Donderdag 14 juni tot en met zondag 17 juni kunnen RAS’ers genieten van diverse activiteiten voor jong en oud. In het kort; gezellig, sportief en smakelijk. Met dank aan enkele inwoners, vrijwilligers en leden van Dorpsbelangen RAS en Stichting RAS. En niet te vergeten de vele sponsoren die het RAS-gebied een warm hart toedragen. Zonder hen was het niet doorgegaan.

’t RAS-feest wordt donderdagavond bij Barels afgetrapt met een gezellige klaverjasavond in Steenbergen. Alle overige activiteiten vinden bij ’t RAShuys in Roderesch plaats.
Op vrijdagmiddag genieten inwoners ‘met wat lentes meer’ van de scherpe en humoristische Drentse toon van Harm Soegies. ’s Avonds strijden sportieve inwoners met elkaar tijdens het stratenvolleybal en jeu de boules. Uiteraard aangemoedigd door een schare fans. De winnaars gaan er uiteindelijk met een mooie prijs vandoor.
De volgende dag halen fietsliefhebbers hun hart op, want voor hen is er aan het einde van de middag een mooie tocht uitgezet. Aansluitend is het ’s avonds samen lekker genieten van de BBQ en muziek. Kinderen beleven ondertussen pret op het springkussen en bij waterspelletjes.
Tot slot staat zondagochtend klootschieten op het feestprogramma. Ook geschikt voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan. Het feest wordt afgesloten met de prijsuitreiking van het klootschieten. Kortom ’t RAS-feest staat garant voor samen gezellig en sportief genieten.

Kijk voor meer informatie op www.rashuys.nl. Daar staat ook bij wie deelnemers zich kunnen aanmelden voor het klaverjassen, volleyballen en jeu de boules. Bellen of mailen kan natuurlijk ook:
info@rashuys.nl | 050-5010656.